wansya's fotopage
wancybr@yahoo.com

My name: wansya crafts
My Fotopage: http://mycrafts.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
fariha nuzu
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151161517063936.473341.371129228935&type=1 url( BeadworkByGlamstarz) dh update kat facebook fanpage :-D View this Fotopage entry
annural balkis
Latest entry:GREEN KIARA
panas dari oven... siap, putus benang..letak atas meja, amek gambar.. amek cable fon, transfer dalam pc, then upload.... GREEN KIARA.... busana rakan sepejabat mahu digayakan di majlis kenduri kawen adik ipar..... View this Fotopage entry
Beauty n The Beads
Latest entry:It's been ages.....
Assalamu'alaikum WBT good day It's been ages since I http://beautynthebeads.fotopages.com/cgi-bin/account.pl?page=4&editentry=2196623&back=http://beautynthebeads.fotopages.com/?page=0(last) blogging too many reasons too many things have been happening Alhamdulillah I'm still kicking or rather still struggling No matter what I'd like to thank you a lot for the continuous support and constant visit Till then keep praying Insya'Allah I'll be back again some day . . . . . ... View this Fotopage entry
lieyzaa glitters
Latest entry:Announcement
Assalamualaikum to all the viewers.. Lieyzaa Glitters menerima tempahan untuk jahitan manik, kristal, dan benang di pelbagai jenis baju dan tudung anda. Kami menawarkan harga yg berpatutan kpd anda semua mengikut pakej yg disediakan. Lieyzaa Glitters beroperasi sepenuhnya di kediaman sy yg terletak di Pasir Mas, Kelantan. Bagi customer yg berada di sekitar kaw. Pasir Mas, bolehlah hubungi sy jika mahu menghantar baju anda utk dibling2 kan yer. Bagi anda yg berada di luar kaw. Pasir Mas, bolehlah hubu... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Noraziyan Hj Abdul Aziz
Assalamualaikum... Lama saya x berceloteh di sini...entry yg lama2 saya dah padamkan....hehehehe.....saya mengambil kesempatan ini mengalu-alukan kunjungan anda smua ke laman saya yg x seberapa ini....dan ingin saya war2kan di sini...saya amat menghargai sekiranya hasil2 saya di sini di jadikan rujukan anda di sini untuk mencari rezeki sampingan di rumah...sebab saya jugak buat rujukan melalui pengamatan saya dari hasil dari beaders2 jugak..TETAPI...apa yang ingin saya tegaskan di sini...sebarang pengCOP... View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Segala pujian buat Yang Maha Kaya, Yang Maha Bijaksana dan Yang Memiliki Segala Kerajaan dilangit dan dibumi, Allah SWT. Aku bersyukur diberikan pinjaman ilmu yang sedikit ibarat setitik sahaja dari lautan ilmuNYA yang meluas tidak bertepi ini mudah-mudahan membawa keberkatan dan kesenangan bagi aku di dunia akhirat kemudian hari yang akan kekal buat selamanya. aku hanya insan biasa yang banyak kekurangan ini sekadar ingin berkongsi keupayaanku yang sedikit ini bersama insan-insan lain yang sudi jug... View this Fotopage entry
liya n farah
ARRY BEADWORKS
View this Fotopage latest entry
Nora Manik
Latest entry:PENGHIJRAHAN
Assalammualaikum Saya memohon maaf sekiranya sudah lama tidak mengemaskini gambar2 terbaru. Untuk pengetahuan pengunjung setia Noramanik, saya telapun berhijrah ke rumah baru. Anda kini boleh melayari http://noramanik.blogspot.com bagi menatap hasil tangan saya. Namun begitu saya masih lagi terkial-kial mencuba pelbagai kemudahan / gadget yang telah disediakan. Harap penantian anda berakhir. Insyaallah... saya akan cuba berkongsi gambar hasil tangan saya satu persatu. View this Fotopage entry
norhidana miswan
Latest entry:aku yg semakin pemalas
salam korang...lama betul aku mendiamkn diri... tak tau nper aku jd pemalas sgt nk mengupload gamabr... maklum ngn fb n blog lg mudah... tp aku akan mule nk mengupload gmabar lg... lgpun laptop aku tak blh nk upload fp, tak tau nper... meh lyn dulu tudung2 aku mana yg ada ek..... yg telah diglamers kan oleh aku View this Fotopage entry
AMIRAH ADLI
Latest entry:Koleksi Raya 2010
Crumble Ceracak Crumble Dedaun Crumble Manja Sejati Shimmering Flora Simple Crumble View this Fotopage entry
Simple Crumble
pepari
Latest entry:Another " BATILDA"
Salam All, Ini adalah antara pecahan idea dari koleksi " Batilda ". Beza dari sebelum ini, saya lebih tumpukan perinciannya kepada saiz yg lebih kecil. Sebab nya mahu dapatkan kesan yg lebih dramatik. Sebenarnya, saya selalu perasan sendiri kalau guna perincian yg lebih halus hasilnya lebih nampak halus seninya.. Tapi ini pendapat saya saje ye hehe... Perasan sorang2 hahaha... So enjoy ya rakan2... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
musalmah othman
Latest entry:FAN PAGE - FACEBOOK (ILHAM JEMARI KILAUAN MUSTIKA)
SALAM... Maaflah kerana dah lama saya tak update gambar terbaru disini. Untuk kawan2 yang ada akaun Facebook, bole dapatkan gbr2 terkini di Fan Page melalui "ILHAM JEMARI KILAUAN MUSTIKA". TQ.. http://www.facebook.com/pages/ILHAM-JEMARI-KILAUAN-MUSTIKA/260224362901?v=wall View this Fotopage entry
amoi creations
Latest entry:MISS ME???
Assalamualaikum wbh... Hehehe... tajuk tu buat org mual jer kan di bulan puasa ni. Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Amoi dan Keluarga buat semua rakan2, shabat handai, peminat seni manik dan semua pengunjung Amoi Creations. Amoi dengan ini menjemput semua untuk melawat Amoi Creations di fanpage Facebook amoi. http://www.facebook.com/pages/Seremban-Malaysia/Amoi-Creations-And-Collections/157790000898256 Amoi cuba sedaya upaya untuk memenuhi setiap pertanyaan dengan ilmu amoi yg teramat sedikit i... View this Fotopage entry
sALLy kAWaii
Latest entry:Kelas Crumble
Assalamualaikum wbt.. Di sini Sally war2kan kelas crumble yg bakal diadakan di Kuantan dan akan dikendalikan oleh Cikgu Mira kita (miramanik). Tarikh : 3hb Julai 2011 Tempat : Pejabat JPS Kuantan, Tanah Putih.(dekat dgn Pasaraya Giant dan berhadapan dgn Bangunan RTM Pahang) Yuran : Rm200 *peralatan dan makan (tengah hari&ptg) akan disediakan Untuk maklumat lanjut, bolehlah menghubungi Sally di 017-9130507 Sekian, terima kasih.. Wassalam.. View this Fotopage entry
SyaRia Beads Collection
Latest entry:Beraya di rumah K.sally
akhirnya..en Photobucket membenarkn kami tuk update thz picture.. keh...2X!suka sngt2... LOL lyn kn je thz pic tudung itam tu...jiran dpn umah k.sally,kak jah seorg ustazah..yg sngt222 peramah..anak yer sngt syumel!! appy family...with aishah....see2...kn saya kata...husband k.sally sngt sporting....so kiut with 2 son (abg is and adik) n becoming come out!!yeha22..hopely gurl!! abg is "ayah come here take the pic!"...hehe..si ayah dh penat melyn tetamu...keh2...sian... that ... View this Fotopage entry
satu part yg menarik dlm umah k.sally tampal PIC kat dinding!!
Ladybeads N Needles House
Latest entry:Ladybeads N Needles House - Menjalara Nurul
Menjalara Nurul - kain ala-ala ceongsam. cantik... :alien_abduct: p/s-thanks pae :-D View this Fotopage entry
kahariah har
Latest entry:Bunga Tiruan Hiasan
pelbagai gubahan bunga tiruan untuk dijual.kami juga menerima tempahan mengikut citararasa anda.Call/SMS Har kalau berminat di 0169391360 atau mail kahariah72@yahoo.com View this Fotopage entry
bunga meja
nida bead
Latest entry:PROMOSI AIDILFITRI 2009
Hai... Sekarang dah bulan Jun! Untuk kaum Hawa, dah ganti puasa ke? InshaAllah, tak lama lagi, Ramadhan al-Mubarak akan menjelma. Kemudian, Syawal yang dinanti akan muncul kembali. (Yahooo.. raya lagi :-D ) Baju raya tahun ni dah settle ke? Dah siap? Baguslah.. Cantik tak? Mesti cantik, kan? Apa kata kalau kita naikkan lagi serinya dengan tambahan kilauan manik dan labuci, dan lain-lain yang sewaktu dengannya? Sempena Aidilfitri 2009, saya tawarkan harga promosi. Cepat, cepat han... View this Fotopage entry
Zalizan Ab Kadir
Latest entry:gambar baru
UNTUK GAMBAR TERBARU SILA KE http://izan72.blogspot.com. terima kasih... View this Fotopage entry
mak2 aje...anak2 takut....takut roboh

© Pidgin Technologies Ltd. 2016