wansya's fotopage
wancybr@yahoo.com
By: wansya crafts

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Friday, 14-Aug-2009 14:02 Email | Share | | Bookmark
1 Daripada 7...

 
 
 
View all 5 photos...
7 pasang baju dari orang yang sama... ..dan kesemuanya sutera digital...
wah...pusing kepala saya untuk mewujudkan kelainan bagi setiap persalinan..
tapi...buatlah apa yang patut..yang mesti...bling2 dan glamer...dan yang paling utama..
biar berpadanan dengan harga sang baju...
kurung merah samar tua ini..mempunyai bunga yang tidak sekata kembangnya..
agak mencabar minda saya untuk menaikkan bentuk cetakannya...hanya sedikit highlight tipis sebagai penyeri badan baju...
pada hujung lengan..jahitan adaptasi daripada bentuk bunga bintang
enjoy...








Monday, 3-Aug-2009 08:05 Email | Share | | Bookmark
Baru jumpa

 
 
Baju ni dah lama..Disember tahun lepas...gambarnya baru jumpa dlm simpanan..
Diserahkan ke genggaman dengan disertakan permintaan untuk perincikan lagi bunga-bugaan pada baju..ooooo...means highlight la ni..aduss..sutera crepe yg harganya bukan calang-calang..pening memikirkan agar tidak meranapkan keaslian lukisan indah tangan itu..
labuci dan manik paling kecil digunakan agar kain tidak melendut..tabur disekeliling bunga-bunga besar dan hanya sedikit jujukan labuci kecil pada tulang daun..hasilnya, amat mengujakan..bukan kataku..tapi orang lain
namun perkara yang amat menyedihkan..entah apa malangnya, gambar yg diambil tidak begitu jelas..seperti berada didalam kelambu yang berpelita ayan..gelap dan suram...
namun yang pasti...owner tersenyum riang....




Saturday, 1-Aug-2009 05:41 Email | Share | | Bookmark
Geram...

 
 
 
fotopages makin sukar ditembusi...
kadang-kadang sampai sehari suntuk cuba untuk login..tapi
memang sangat sesuai dan tepat pada masanya BnTB dan Izan72 mengorak langkah
membuka rumah baru yang bertapak di blogspot pulak...
bila bercakap psl blogspot ....ekceli tuan rumah dah lama ada blog..sejak 2005 lagi..

tapi masa tu masih belum terlibat dengan aktiviti bling-bling ni lagi..
masa tu... perasan nak jadi penulis...terpengaruh dengan penulis-penulis cerita pendek blog termasyhur tika itu..sinaganaga...nizamzakaria..dn lain-lain lagi...
tapi...biasalah...minat ikutan ni...biasanya xlama.. ..lepas tu malas melanda dengan hebatnya...ditambah dengan sibuk dengan study tika itu...dicampur dengan kesibukan kerja hakiki lagi...segalanya bercampur baur
apakata...blog tu disambung dengan keje2 bling2 skrg lak......sedang dipikirkn
dan.....
layan WIP yg sedang diusahakan...



Tuesday, 21-Jul-2009 13:19 Email | Share | | Bookmark
Highlight dan tabur...

 
 
 
View all 5 photos...
Batik sutera terengganu bercorak ringkas berbunga terang...
owner hy mahu highlight ringkas pd badan dan sedikit embellishment pd hjug lengan
ringkas...katanya..





*maaf gambar sedikit kabur


Monday, 20-Jul-2009 07:32 Email | Share | | Bookmark
Peyote lagi.....

 
 
 
haaaaa....ini dia
ada pun baju my aunt's fren ni....igtkan lupa amik...
bila check balik dlm cam...ada rupanya...
kenapa dorang suka sgt peyote ni ek?????
hhhhmmmmmmmm........



Quote:
eeda: cubala buat...sgt senang..sesambil tgok tv..sesambil marah ank2 sepahkan rumah..eeeehhhhh dah siap!


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net